Nieuwsbrief

In deze editie:

  • Het gebouw en het praktijkgedeelte blijft boven
  • Verbouwing balie, wachtkamer en het praktijkgedeelte
  • Gebitsreiniging en behandeling thuis

Het gebouw en het praktijkgedeelte blijft boven – Wij hebben het gebouw niet aangekocht, dit gezien wij de gevraagde aankoopprijs te hoog vonden in combinatie met de mogelijke funderingsproblemen, zeker gezien er veel beter panden in de omgeving te koop staan.

Wij hebben wel besloten om voorlopig in het pand en op de bovenste verdieping te blijven, want als er gewerkt moet worden aan de fundering dan kunnen wij gewoon op de bovenverdieping verder werken. De benedenverdieping was indertijd van de orthodontist en is dus nooit van ons geweest. De nieuwe eigenaar heeft in samenspraak met ons besloten om de benedenverdieping, zoals het eigenlijk vroeger ook was, om te bouwen tot woonruimte. Afhankelijk hoe lang wij in het pand gevestigd blijven, laten wij ter zijne tijd een traplift monteren, zodat onze patiënten welke slechter ter been zijn gemakkelijk op de bovenverdieping kunnen komen.

Verbouwing balie, wachtkamer en het praktijkgedeelte – Zoals u wel kunt zien zijn wij drukdoende met het verbouwen van de balie en wachtkamer, medio januari wordt er vloerbedekking gelegd, ook de trap wordt bekleed met vloerbedekking.

Eind januari worden de nieuwe behandelstoelen geplaatst en daarna zal er ook op de eerste verdieping een nieuwe vloer worden gelegd. Alle randapparatuur zoals compressor, afzuigmotor, filters, etc. zullen ook vervangen worden. Daarnaast komt er nieuwe verlichting en de indeling wordt iets anders.

Excuses als het af en toe iets wat rommelig is, maar dit komt uiteindelijk ten goede aan u als patiënt!

Gebitsreiniging en behandeling bij uw thuis – Wij hebben een mobiele behandelunit en behandelstoel aangekocht, zodat wij ook uw als patiënt thuis kunnen behandelen! Dit is bedoeld voor patiënten die door gezondheidsproblemen niet naar de praktijk kunnen komen.

Dit is een extra service en zal vanaf 1 februari 2020 worden aangeboden, kijk rond deze datum op onze website voor meer informatie en filmpjes, of vraag het de mondzorgmedewerkers.

Slotwoord – Zoals eerder beschreven zijn wij drukdoende om de praktijk verder uit te bouwen en te upgrade, alles stap voor stap.

Bedankt voor het lezen van deze nieuwsbrief!