Openingstijden van de praktijk

Indien de praktijk geopend is, is deze vrij toegankelijk! Er hoeft dus niet aangebeld te worden, deur is altijd open!

Onze behandeltijden zijn voor de:

  • Tandarts (Monica) – Op werkdagen, na het maken van een afspraak of zonder afspraak. Indien geopend, zijn er altijd mogelijkheden in de agenda om meteen behandeld te worden, aanwezigheid is afhankelijk van de behandelagenda!
  • Mondhygiënist (Nura) – Op werkdagen, na het maken van een afspraak of zonder afspraak. Indien geopend, zijn er altijd mogelijkheden in de agenda om meteen behandeld te worden, aanwezigheid is afhankelijk van de behandelagenda!

Noot: Er zijn altijd een mogelijkheden om een combinatieafspraak te verkrijgen met de tandarts en mondhygiënist in één afspraak op één behandeldag!

Afspraak afzeggen of wijzigen:

Dit dient 24 uur van te voren aan ons te worden doorgegeven per telefoon, mailbericht of bericht via onze website, bij te laat afmelden wordt deze verloren tijd in rekening gebracht als niet-nagekomen afspraak!

Openingstijden van de balie:

Op maandag, woensdag en vrijdag is de balie geopend van 12.00 tot 14.30 uur

Aanschaf zorgproducten:

Mocht u zorgproducten (o.a. elektrische tandenborstels, borstelopzetstukjes, tandpasta, etc.) nodig hebben, dan kunt u deze aanschaffen tijdens de balietijden alsook indien de praktijk voor behandelingen is geopend (aanwezigheid is afhankelijk van de behandelagenda)!