Openingstijden & Afspraken

Indien de praktijk geopend is, is deze vrij toegankelijk! Er hoeft dus niet aangebeld te worden, deur is altijd open!

Onze behandeltijden zijn:

  • Op werkdagen, na het maken van een afspraak of zonder afspraak. Indien geopend, zijn er altijd mogelijkheden in de agenda om meteen behandeld te worden, aanwezigheid is afhankelijk van de behandelagenda!

Noot: Er zijn altijd een mogelijkheden om een combinatieafspraak te verkrijgen met de tandarts en mondhygiënist in één afspraak op één behandeldag!

Afspraak afzeggen of wijzigen:

Dit dient 24 uur van te voren aan ons te worden doorgegeven per telefoon, mailbericht of bericht via deze website. Bij afspraken langer dan 1 uur of gezinsafspraken hanteren wij 48 uur, voor het afzeggen of wijzigen van de afspraak. Bij te laat afmelden wordt deze verloren tijd in rekening gebracht als niet-nagekomen afspraak!

Noot: Wij versturen ter herinnering van de afspraken sms-berichten en/of mailberichten. Echter dit is een extra service waar geen rechten aan ontleent kunnen worden, u bent dus zelf verantwoordelijk voor het noteren en nakomen van de afspraak!

Openingstijden van de balie:

Op maandag, woensdag en vrijdag is de balie geopend van 12.00 tot 14.30 uur, indien er die dagen behandelingen staan gepland. Echter de balie is altijd telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur. Mocht u voor op na onze telefoontijden bellen, dan trachten wij u altijd terug te bellen!

Aanschaf zorgproducten:

Mocht u zorgproducten (o.a. elektrische tandenborstels, borstelopzetstukjes, tandpasta, etc.) nodig hebben, dan kunt u deze aanschaffen tijdens de balietijden alsook indien de praktijk voor behandelingen is geopend (aanwezigheid is afhankelijk van de behandelagenda)!